31 Mart 2018 Cumartesi
PORTAKAL KABUĞU REÇELİ
İnce dilimleyip ipe dizdiğimiz portakal kabuklarını 3 gün suda bekletip sık sık suyunu değiştiriyoruz. Potakal kabuğu kaç bardak ise 1 fazlası şekeri tencereye alıyoruz. Portakal kabuğu miktarına göre 1 bardak suyu şeker ile kaynatıyoruz. Köpük olunca suyunu hafifçe elimizle sıktığımız portakal kabuklarını içine atıyoruz. Portakal kabukları hafif şeffaflaşana ve kıvam alana kadar pisiriyoruz. Ocaktan almadan 5 dk önce 1limon suyu sıkıp kaynatıp ocağı kapatıyoruz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
CILEKLI CHEESECAKE
Malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 400 gr labne 1 su bardağı süzme yoğurt 1 tepeleme yemek kaşığı u...

-
PANDİSPANYASI İÇİN; 4 adet yumurta 3 kahve fincanı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 kahve fincanı un KREMASI İÇİ...
-
Malzemeler: 1 kg.patlican 200 gr kadar kıyma 2 soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası tuz yazdan yapma kavanoz da domates...
-
Malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 400 gr labne 1 su bardağı süzme yoğurt 1 tepeleme yemek kaşığı u...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder