12 Aralık 2017 Salı

Kolay Katmer Yapılışı


Malzemeler
  • Baklavalık yufka
  • Kaymak
  • Toz antep fıstık
  • Terayağ
  • Şeker
Yapılışı

Baklavalık yufka içine erittiğimiz tereyağı gezdiriyoruz. Daha sonra kaymağı kaşık yardımıyla yufkaya parça parça dağıtıyoruz. İstenilen miktarda şeker ve toz fıstık serpiyoruz. Bohça şeklinde kapatıyoruz. Yağladığımız tavada alt üst kızartıyoruz. Kaymak ve antep fıstığı ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CILEKLI CHEESECAKE

Malzemeler: 3 adet yumurta  1 su bardağından bir parmak eksik şeker  400 gr labne  1 su bardağı süzme yoğurt  1 tepeleme yemek kaşığı u...